Anne Babalar Buraya

BİNALAR HAKKINDA ÇOK ACAYİP BİLGİLER!

Dans Eden Ev

Çek Cumhuriyeti'nde bulunan bu eve uzaktan baktığınızda dans ederken biri öylece binanın fotoğrafını çekmiş gibi duruyor.
Dışarıdan çok ilginç görünen bu yapının içini de merak etmemek elde değil doğrusu. 😊

Sepet Binası

Piknik sepetlerini genellikle severiz. Çünkü bu, pikniğe gideceğimizin habercisidir. Peki, piknik sepeti şeklindeki bir bina kulağa nasıl geliyor?
Amerika'da bulunan Longaberger isimli bir sepet firması, markayı temsil etmesi için sepet şeklinde bir bina yaptırıyor. Ve bu yapıyı iş yeri olarak kullanmaya başlıyorlar. Bir de buraya yolunuz düşerse binanın ziyaretçilere açık olduğunu unutmayın. 😊

Meitan Çay Müzesi

Çin'i en çok yeşil çayıyla biliriz. Bu yüzden Çin'deki bir çay müzesi tıpkı bir çaydanlık şeklinde tasarlamış. Yanında da küçük bir çay bardağı var. Anlayacağınız bu müzeye gitmek isterseniz acaba müzenin içinde ne var diye kafanıza bir soru takılmayacak: Bu müzenin içinde çay var!

Wonderworks

Amerika'daki bu bina hem ters duruyor hem de binanın içi aşırı eğlenceli. Hem yetişkinler hem de çocuklar için çok eğlenceli simülasyonlar bulunduran Wonderworks ters dönmüş bir ev gibi görünüyor. Ziyaretçilerine fırtına, deprem simülatörleri ve yer çekimsiz ortam deneyimleri sunarak onların keyifli bir gün geçirmelerine imkan sağlıyor.

🖋Rukiye Şahin